Saft suse – så godt!

Sett sommerens solmodne stenfrukter på menyen! Legg fersken, nektarin, plommer og aprikos på grillen eller i ovnen og – abrakadabra – se at de blir enda saftigere og søtere! Perfekte som utgangspunkt for både salater og desserter. 

IMG_9975

Her er det ingen detaljert oppskrift. Bruk favorittfruktene sammen med salat og grønnsaker du har i kjøleskapet. Jeg skar i to noen aprikoser som sang på siste verset i fruktkurven, og la dem inn i en varm ovn akkurat til de begynte å få litt farge. Deretter fikk de følge med spekeskinke, mozzarellaost, ruccola, basilikumblader – og cashewnøtter for litt krønsj. Over dryppet jeg en vinaigrette laget med balsamicoeddik. Neste gang skal jeg huske på å drysse en klype chiliflak over også, mitt favorittkrydder, som jeg bruker både til dette og hint.

Salat med ovnsstekt aprikos er fint både som lunsjrett og forrett. Lykke til med din egen variant! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *