Kreativt kaffeslabberas
(Betalt tur) -Vær så god, sier tostjerners-kokken Edwin Vinke, og ser forventningsfullt på meg. I noe som ligner på enLes mer
Staselig stopp på Simenstad
-Velkommen, ønsker Brit Skurdal Braastad, og leder an opp trappen til ballsalen. Vi er på Simenstad gård i Ringsaker kommune,Les mer
Kaffedoktor på museet
Flesk og Finnskogdram, ferdasup og kaffedoktor. Alt i løpet av en kort formiddag på Glomdalsmuseet. Du tok feil, Ole Paus.Les mer
Masterchef på Østerås
– Norsk sjømat er fantastisk, fastslår Masterchef-dommer og tidligere restaurantsjef på salige Bagatelle, Gregory Paul. Han klasker enda en gavmildLes mer
Superosten ligger i banken
Liker du gulost, men synes Norvegia og Jarlsberg blir litt beskjedne i smaken? Gå til ostebanken! Der får du bådeLes mer
På epleslang i Rygge
Knask! Det er som å være på en vingård. Men vi er ikke i Frankrike, og det er ikke druerLes mer
Gjæret agurk, anyone?
Du skal massere dine grønnsaker. Du skal gi dem krydder. Du skal legge dem på glass. Du skal la demLes mer
Mateventyret på Hadeland
Møt hotelleieren og gårdbrukeren som tenkte langt utenfor boksen og like godt gjorde svømmebassenget om til ysteri. Den uortodokse osteproduksjonenLes mer
1000 franske menyer
Mandag 21. mars sier 1000 kokker verden over Bon Appétit, og inviterer til spesialkomponerte menyer med fransk fortegn. Fem norskeLes mer
Julegaver som sier nam
Hva er en god kokebok? Bortsett fra at du selvsagt skal kjenne sulten, og av og til tørsten, komme krypendeLes mer
Ikke akkurat rom og cola
-Lag en ny cocktail-klassiker med rom, var oppfordringen som møtte bartenderne under den nordiske finalen i konkurransen Bacardi Legacy førLes mer
Kokketreff på Mindet
«Med ønske om en god og uforglemmelig aften». Hilsenen som ventet på hotellrommet var ikke til å ta feil av.Les mer
På epleslang i Hardanger
Hardanger? Bunader, broderier, broer og breer. En og annen fele. Og masse epler. Visste du at både epler, eplesaft ogLes mer
Søtt paradis på Løkka
Syltetøyelskere, foren eder! Dere har fått et nytt paradis. Det er dekket fra gulv til tak av syltetøy av alleLes mer
Te med Mr.Twining
-Mr. Twining, I presume? For selvsagt er det en Mr. Twining, og sikkert også en Mr. Lipton og Mr. Tetley.Les mer
Kjøleskapsgrøt fra Sveits
When in Rome, spis pasta, og when in Genève, spis müsli! (Og kanskje litt raclette, fondue, sjokolade m.m.) Jeg varLes mer
Anne og Jespers cocktail hour
Har du fått med deg at cocktailkulturen blomstrer? I Oslo strømmer drinke-elskerne til barer som Torggata Botaniske, Bettola, No. 19Les mer
Nybakt i Kristiansand
Skal du til Sørlandet i sommer? Visste du at det er ekstraordinært mange gode bakere i Kristiansand? Her får duLes mer
Dessert med no’ godt i
Tiramisu! Den italienske dessertklassikeren serveres på så ymse vis, og kan være risikabel å bestille som søt avslutning på restaurant.Les mer