Si skål !

Svinaktig godt

Dette er middagen som nesten lager seg selv, og som passer like godt på en hverdag som til lørdagsgjester. BrunLes mer

Bobler og blåskjell

 Hvitvinsdampede blåskjell ristet i panne med hvitløk og persille, kysset raskt av smør og servert på toast? Med et liiiiiteLes mer

Julegaver som sier nam

Hva er en god kokebok? Bortsett fra at du selvsagt skal kjenne sulten, og av og til tørsten, komme krypendeLes mer

Munter herre fra Verona

–  Corvina, Rondinella, Molinara, messer Vittorio Corvi, og rekker meg et glass. Han snakker ikke om bilmodeller eller moteskapere, men om deLes mer

I denne søte juletid…

Skal du ha selskap i desember? Et lite glass funklende dessertvin kan være prikken over i’en og rosinen i julepølsaLes mer

Bartenderens NYC-tips

Employees only, Holiday Cocktail Lounge og Hudson Malone. Tre barer du ikke må gå glipp av neste gang du erLes mer

Ikke akkurat rom og cola

-Lag en ny cocktail-klassiker med rom, var oppfordringen som møtte bartenderne under den nordiske finalen i konkurransen Bacardi Legacy førLes mer

På druen i Treviso

Hysj! Vær stille! Hører du dem, korkene som spretter? Ola og Kari har falt pladask for prosecco, den musserende, friske ogLes mer

Anne og Jespers cocktail hour

Har du fått med deg at cocktailkulturen blomstrer? I Oslo strømmer drinke-elskerne til barer som Torggata Botaniske, Bettola, No. 19Les mer