Svinaktig godt
Dette er middagen som nesten lager seg selv, og som passer like godt på en hverdag som til lørdagsgjester. BrunLes mer
Bobler og blåskjell
Hvitvinsdampede blåskjell ristet i panne med hvitløk og persille, kysset raskt av smør og servert på toast? Med et liiiiiteLes mer
Julegaver som sier nam
Hva er en god kokebok? Bortsett fra at du selvsagt skal kjenne sulten, og av og til tørsten, komme krypendeLes mer
Munter herre fra Verona
– Corvina, Rondinella, Molinara, messer Vittorio Corvi, og rekker meg et glass. Han snakker ikke om bilmodeller eller moteskapere, men om deLes mer
I denne søte juletid…
Skal du ha selskap i desember? Et lite glass funklende dessertvin kan være prikken over i’en og rosinen i julepølsaLes mer
Bartenderens NYC-tips
Employees only, Holiday Cocktail Lounge og Hudson Malone. Tre barer du ikke må gå glipp av neste gang du erLes mer
Ikke akkurat rom og cola
-Lag en ny cocktail-klassiker med rom, var oppfordringen som møtte bartenderne under den nordiske finalen i konkurransen Bacardi Legacy førLes mer
På druen i Treviso
Hysj! Vær stille! Hører du dem, korkene som spretter? Ola og Kari har falt pladask for prosecco, den musserende, friske ogLes mer
Anne og Jespers cocktail hour
Har du fått med deg at cocktailkulturen blomstrer? I Oslo strømmer drinke-elskerne til barer som Torggata Botaniske, Bettola, No. 19Les mer