Si skål !

img_5433

Svinaktig godt

Dette er middagen som nesten lager seg selv, og som passer like godt på en hverdag som til lørdagsgjester. BrunLes mer
kvadrat-blaskjell

Bobler og blåskjell

 Hvitvinsdampede blåskjell ristet i panne med hvitløk og persille, kysset raskt av smør og servert på toast? Med et liiiiiteLes mer
IMG_0001 (1)

Julegaver som sier nam

Hva er en god kokebok? Bortsett fra at du selvsagt skal kjenne sulten, og av og til tørsten, komme krypendeLes mer
9IMG_7492

Munter herre fra Verona

–  Corvina, Rondinella, Molinara, messer Vittorio Corvi, og rekker meg et glass. Han snakker ikke om bilmodeller eller moteskapere, men om deLes mer
montasje

I denne søte juletid…

Skal du ha selskap i desember? Et lite glass funklende dessertvin kan være prikken over i’en og rosinen i julepølsaLes mer
11144438_882087558497367_2816512321890207507_o

Bartenderens NYC-tips

Employees only, Holiday Cocktail Lounge og Hudson Malone. Tre barer du ikke må gå glipp av neste gang du erLes mer
Bacardi_vinnardrink_151105_NO3_Moe

Ikke akkurat rom og cola

-Lag en ny cocktail-klassiker med rom, var oppfordringen som møtte bartenderne under den nordiske finalen i konkurransen Bacardi Legacy førLes mer
vindurerforside

På druen i Treviso

Hysj! Vær stille! Hører du dem, korkene som spretter? Ola og Kari har falt pladask for prosecco, den musserende, friske ogLes mer
TI6_9735

Anne og Jespers cocktail hour

Har du fått med deg at cocktailkulturen blomstrer? I Oslo strømmer drinke-elskerne til barer som Torggata Botaniske, Bettola, No. 19Les mer