Nybakt i Kristiansand

Skal du til Sørlandet i sommer? Visste du at det er ekstraordinært mange gode bakere i Kristiansand? Her får du noen gode tips til håndverksbakere med bløde konsonanter. Reportasjen skrev jeg for Maison Mat & Vin i fjor sommer – men det lukter like godt av nybakt i Kristiansands blomstrende bygater i år. Og på den andre siden av sommeren kan du lese om tilsvarende nyduftende opplevelser i Bergen. Følg med, følg med. Men først Kristiansand, og obs! Fare for fristelser…

Skjermbilde 2015-06-04 10.43.04 (2)

– Hos oss er det alltid lørdag, sier daglig leder Åkki Lidi, på Kristiansands populære kafébakeri, Drømmeplassen.

Skjermbilde 2015-06-04 10.43.03 (2)

Skjermbilde 2015-06-04 10.43.47 (2)

Skjermbilde 2015-06-04 10.44.03 (2)

Skjermbilde 2015-06-04 10.44.20 (2)

Kristiansandsfotografen Stian Herdal har tatt de fine bildene til denne saken. Og Opplysningskontoret for brød og korn (www.brodogkorn.novar med som faglig alibi.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *