Godt til boblene

Mens du likevel har pepperkakeformene fremme: Bruk dem til å lage disse lekre, fylte stjernebitene med kremost og røkelaks. Appetittvekkere det er gøy å sette på bordet, og perfekt følge til boblene på nyttårsaften!

Finn fram en stor og en liten stjerneformet pepperkakeform. Rist loffskivene, og stikk ut en stor stjerne av hver skive. Stikk deretter ut en liten stjerne i halvparten av de store stjernene. Smør de hele stjernene med kremost, krydre ev. med litt pepper og dill, før du legger den andre stjernen på toppen.

Varier gjerne fyllet. Bruk det du har og liker. Litt spekeskinke smaker deilig. Særlig sammen med litt myk chèvre eller Snøfrisk. Kanskje en britisk variant frister, med kremost og tynne agurkstrimler i fint mønster?

Ønsker alle et «happier new year!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *