Linsesuppe med sting

Dagens supperåd er kort: Bli venn med linsene. Bruk dem i denne gode suppen full av
grønnsaker og varmende krydder. Enklere blir det ikke.

IMG_8787

 

 

Linsesuppe
Print
Ingredients
  1. 3 gulrøtter
  2. 2 stilker stangselleri
  3. 1 løk
  4. olivenolje
  5. ca. 1/2 ts spisskummen
  6. ca. 1 ts malt koriander
  7. ca. 1/2 ts chiliflak
  8. ca. 1/2 ts røkt paprikapulver
  9. 1 boks knuste tomater
  10. 1 1/2 - 2 l grønnsaksbuljong
  11. salt og pepper
  12. 2 kartonger ferdigkokte linser à ca. 300 g
Instructions
  1. Fres hakkede gulrøtter, selleri og løk i olje til løken er blank.
  2. Tilsett krydderet.
  3. Tilsett tomatene. Krydre med salt og pepper.
  4. Hell i 1 1/2 l buljong og spe evt med resten, alt etter ønsket konsistens. Småkok i 10-15 min.
  5. Tilsett linsene og kok i noen minutter til.
  6. Kjør suppen til ønsket konsistens med en stavmikser.
Notes
  1. Server suppen varm, gjerne med et urtedryss eller litt revet parmesan. Godt brød smaker veldig godt til!
BORD FOR TO http://www.bordforto.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *